Domeniu: Ezoterism și paranormal -> Astrologie
Colecție: HEXAGON -> La limita cunoașterii
Număr pagini: 250
ISBN: 978-973-46-2934-3
Tip ediție: broșată
Format: 135x200
An apariție: 2013
Mihaela Dicu
Astrologie orară
Stoc epuizat
Pentru orice intrebare concreta, din orice domeniu, se poate intocmi o harta astrologica. Studiul acestei harti, axat in principal pe interpretarea relatiilor dintre planete si a amplasarii acestora in zodii si in casele astrologice, conduce la descrierea cu o exactitate uimitoare a cursului evenimentelor legate de intrebarea pusa. Cartea prezinta terminologia si tehnicile de interpretare specifice acestei ramuri a astrologiei, insotite de exemple ilustrative si de o sectiune de anexe care detaliaza notiuni necesare pentru o analiza corecta. Mihaela Dicu ofera in premiera pentru Romania un veritabil manual de astrologie orara, excelent documentat si bine sistematizat, care se adreseaza atit astrologilor profesionisti dornici sa se specializeze in aceasta ramura, cit si incepatorilor in domeniu.
 
Din cuprins:
Ce este astrologia orara si cum functioneaza • Semnele zodiacale in astrologia orara • Atributele planetelor in astrologia orara • Forta planetelor • Dinamica planetelor • Relatiile dintre planete • Evaluarea timpului in astrologia orara • Cele 12 case astrologice • Stelele fixe in astrologia orara • Sortii sau partile arabe in astrologia orara • Grade specifice
24.03 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Mihaela Dicu (autor)

Mihaela Dicu este preşedinta de onoare a Asociaţiei Astrologilor din România (AAR) şi membră a Centre d.Etudes, de Documentation et de Recherches sur l.Astrologie (CEDRA), Franţa. În prezent este conferenţiar, autor, traducător, redactor, cercetător şi consilier pe teme astrologice. Susţine cursuri şi conferinţe în ţară şi în străinătate. Scrie din anul 2000 pentru portalul eAstrolog.ro şi a semnat timp de 10 ani rubrica de astrologie a revistei Avantaje. În perioada 2002-2004 a realizat emisiunea „Interferenţe astrale” la TV Terra Sat Craiova. A mai colaborat cu Jurnalul Naţional, Scrisul Românesc, Gazeta de Sud, Ziarul de Iaşi, 20 Ani, Joy, The One, Baby, Celebrity, AstroGlob, catchy.ro şi clubdiverta.ro. Este membru fondator al revistei electronice Astrele.ro, care apare fără întrerupere din martie 2002, şi proprietar al celui mai mare grup de discuţii astrologice în limba română, Acubens, pe care l-a fondat în februarie 2000. Din 2004 organizează în fiecare vară la Craiova simpozionul naţional de astrologie Astro-Festival, în colaborare cu AAR. La Editura Polirom a publicat volumele Zodiacul. Cartea semnelor astrale (ed. I, 2007; ed. a II-a, 2009), Primul pas spre horoscop. Planete şi asteroizi în semne (2008), Numerologie practică (2010), Astrologie orară (2013), a tradus din limba franceză Astrologie previzională pentru începutori de Catherine Aubier (2006) şi a tradus în colaborare şi a îngrijit ediţia Stele fixe şi constelaţii în astrologie de Vivian E. Robson (2017).

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in