Domeniu: Literatură universală -> ChickLit
Literatură universală -> Americană
Literatură universală -> Umoristică, satirică
Colecție: CHIC
Număr pagini: 504
ISBN: 978-973-46-4200-7
Tip ediție: broșată
Format: 106x180
An apariție: 2014
Kevin Kwan
Asiatici bogaţi şi ţicniţi
Stoc epuizat
Traducere din limba engleza de Mihaela Doaga 
 
Romanul ne dezvaluie lumea putin cunoscuta a expatilor chinezi din Singapore, detinatori ai unor averi fabuloase. Cind Rachel Chu, asiatica nascuta in Statele Unite, este invitata de prietenul ei, Nick Young, sa-l insoteasca la ceea ce se anunta a fi nunta anului in Singapore, tinara universitara nici nu stie ce-o asteapta! Rachel descopera brusc ca familia barbatului cu care spera sa se marite intr-o buna zi locuieste intr-o casa care aduce mai degraba a palat, ca va fi invitata sa calatoreasca mai degraba in avioane private decit cu masina si, cireasa de pe tort, ca tinarul de la bratul ei e unul dintre cei mai doriti burlaci din Asia. Si atunci nu e de mirare ca Rachel va deveni in curind tinta tuturor birfelor si intrigilor imaginabile, caci marile familii din oras si-l doresc drept ginere pe Nick, mostenitorul unei averi colosale. Tratind cu fina ironie lumea opulenta si putin cunoscuta a nouveau-riche-ilor asiatici, romanul lui Kevin Kwan este mortal de nostim si captivant, pentru ca, nu-i asa, cine nu-si doreste sa fie tinar, indragostit si superbogat?
 
„Kevin Kwan pare ca stie cum bogatasii din Singapore, Hong Kong si Shanghai isi etaleaza viata opulenta si luxul. Romanul sau este o imagine cum nu se poate mai stralucitoare a placerilor vinovate, a replicilor indecente, a excesului in toate.” (The New York Times)
 
„Pentru cei ce citesc acest roman, e ca si cum ar primi un loc in primele rinduri la un teatru in care se joaca o piesa despre high life-ul mondial, despre relatiile infloritoare si de cele mai multe ori neconventionale ale oamenilor bogati.” (The Boston Globe)
 
Carte recomandata de
.00 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Kevin Kwan (autor)
Kevin Kwan s-a nascut in Singapore si a studiat literatura la University of Houston, apoi designul la Parsons School of Design, in New York. Locuieste in Manhattan. Asiatici bogati si ticniti, romanul sau de debut, a creat senzatie, fiind unanim apreciat de citi­tori si de critica.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in