Domeniu: Literatură română -> Biografică
Literatură română -> Istorică
Literatură română -> Beletristică
Colecție: TOP 10+
Număr pagini: 384
ISBN: 978-973-46-6164-0
Tip ediție: broșată
Format: 106x180
An apariție: 2016
Andrei  Ruse
Zaraza (ediţie de buzunar)
Stoc epuizat
Zaraza a fost votat de cititorii site-ului Bookaholic.ro „cel mai bun roman romanesc din 2014”, a fost desemnat „cartea anului 2014” de Carticusuflet.ro si a fost ales in „Top 10 cele mai citite carti din 2014” de Filme-carti.ro.

Aceasta este povestea lui Cristian Vasile. De la glorie la decadere, de la seara banala din 1928, cind timidul student la Conservator urca pentru prima oara pe scena, urmind sa devina cel mai iubit dizeur al timpului sau, pina la anii tot mai agitati ai razboiului si seara din 1947, cind cinta pentru ultima data unui public, intr-o lume in tranzitie, care incepe foarte repede sa-l dea uitarii. Aceasta este povestea Bucurestiului interbelic si a unei generatii. Cu dragoste, prietenie, dar si tradare, loialitate in vremuri tot mai tulburi, rezistenta si devotament pentru arta si libertate, Zaraza ne poarta in aventura aproape nebuna a implinirii visului de a deveni nemuritor.
11.97 RON
19.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Andrei  Ruse (autor)

Andrei Ruse s-a nascut in Bucuresti, in decembrie 1985. Este promotor cultural, specialist in marketing si comunicare online. A debutat cu poezie, cu volumul Black Job, in 2007. In 2008 a publicat romanul Soni, ajuns intre timp la editia a patra, care a devenit repede una dintre cele mai iubite carti in rindul adolescentilor. In 2011 a publicat romanul Dilar pentru o zi, iar in perioada 2012-2014 a lucrat la romanul Zaraza, proiect pentru care a primit si o bursa in Germania din partea Akademie Schloss Solitude. A sustinut lecturi publice, a participat la numeroase evenimente in strainatate si a avut texte traduse in reviste si antologii cunoscute din Europa. Este initiatorul si directorul revistei Hyperliteratura.ro, una dintre cele mai citite publicatii de cultura din tara.
www.andreiruse.ro, www.facebook.com/ruse85

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in