Domeniu: Ezoterism și paranormal -> Supranatural și fenomene inexplicabile
Colecție: HEXAGON -> La limita cunoașterii
Număr pagini: 184
ISBN: 978-973-46-6861-8
Tip ediție: broșată
Format: 135x200
An apariție: 2017
Florin Gheorghiță
Vestigii de la o altă omenire
În stoc

Din timpuri nebănuite, au ajuns pînă la noi uluitoare tezaure de cunoaştere. Cine sînt creatorii lor? Cum se poate ca anumite obiecte care datează de dinainte de apariţia omului pe Pămînt să pară totuşi fabricate industrial ori să anticipeze cu zeci de milioane de ani realizările tehnice ale prezentului? Este posibil ca oamenii şi dinozaurii să fi coexistat? Iată cîteva întrebări la care, bazîndu-se pe surse mai puţin accesibile, ilustrate cu numeroase fotografii, Florin Gheorghiţă are un singur răspuns: în vremuri ancestrale, au mai existat pe Terra, în mod repetat, omeniri care, după ce au atins un înalt nivel de civilizaţie şi progres tehnico-ştiinţific, au fost distruse în mod ciclic de cataclisme produse la scară planetară.

27.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar

Sugestii străvechi pentru aparate moderne • Strămoşii zburau cu avioane • Satelitul divin • Tezaure oferite de o civilizaţie dispărută • Muzeele cunoaşterilor ascunse • Urme de oameni şi dinozauri din altă eră • Vestigii tulburătoare • Legendele Sorilor • Dovezi impresionante

Despre autor
Florin Gheorghiță (autor)

Florin Gheorghiţă a publicat mai multe volume despre fenomene din realitatea înconjurătoare aflate la limita cunoașterii umane, care s-au bucurat de un mare succes în rîndul cititorilor. Dintre volumele publicate la Editura Polirom: Karma și taina reîncarnării (2004, 2014), Dezvăluiri din invizibil (2008, 2014), Marile taine ale omenirii (2013), Strania energie a gîndirii (2014), Straniile inteligențe invizibile (2014), Uimitoarele fenomene din invizibil și energiile benefice (2015), Sufletele, îngerii și ce ne ascunde știința (2016), Vestigii de la o altă omenire (2017).

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in