Domeniu: Calculatoare, informatică -> Rețele de calculatoare
Calculatoare, informatică -> Sisteme de operare -> Microsoft Windows
Colecție: CALCULATOARE, INFORMATICĂ
Număr pagini: 344
ISBN: 973-681-748-2
Tip ediție: broșată
Format: 160x235
An apariție: 2004
Adrian Munteanu , Valerică Greavu-Șerban , Gabriel Cristescu
Rețele Windows. Servere și clienți. Exemple practice
Stoc epuizat
Parcurgind lucrarea, cititorii vor afla cum pot fi dezvoltate si administrate retelelor locale cu ajutorul sistemelor de operare oferite de Microsoft. Aspectele esentiale ale instalarii si administrarii clientilor (Windows XP) si a diferitelor tipuri de servere sint structurate intr-o maniera clara si concisa, abordarea fiind una practica, orientata spre oferirea de solutii ce pot fi adoptate in rezolvarea unor probleme concrete. Cartea este utila atit celor interesati de formarea sau consolidarea unei culturi profesionale adaptate cerintelor software actuale, cit si practicienilor orientati spre obtinerea de rezultate rapide.
23.99 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Arhitectura Windows • Registry • Politica de securitate • Computer management • DNS Server • Active Directory • Exchange Server • IIS Server • SQL Server • Terminal Server • ISA Server
Despre autor
Adrian Munteanu (autor)
Adrian Munteanu, CISA (n. 1970), absolvent al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi, este conferentiar doctor la Catedra de Informatica Economica, Computer Information Systems Auditor (CISA), Microsoft Certified Professional (MCP). La Editura Polirom a mai publicat: Auditul sistemelor informationale contabile. Cadru general (2002), Retele locale de calculatoare. Proiectare si administrare (editia I, 2003; editia a II-a, 2006, in colaborare), Retele Windows. Servere si clienti. Exemple practice (2004, in colaborare).
Valerică Greavu-Șerban (autor)
Valerica Greavu Serban, MCP (n. 1976), absolvent al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi, este asistent la Catedra de Informatica Economica, Microsoft Certified Professional (MCP), Microsoft Office Specialist (MOS) Expert Level si administrator al retelei FEAA. La Editura Polirom a mai publicat: Retele locale de calculatoare. Proiectare si administrare (editia I, 2003; editia a II-a, 2006, in colaborare), Retele Windows. Servere si clienti. Exemple practice (2004, in colaborare). In 2005, la Yokohama, a obtinut locul IV in lume in finala concursului Imagine Cup organizat de Microsoft, sectiunea IT General, iar in finala de la Delphi din 2006 a ocupat locul II.
Gabriel Cristescu (autor)
Gabriel Cristescu este absolvent al Facultatii de Automatizari si Calculatoare, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi”, Iasi si al Scolii Economice Postuniversitare ELITEC, specializarea Sisteme Informationale pentru Afaceri, din cadrul Universitatii „Al.I. Cuza”, Iasi. In prezent este analist in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in