Domeniu: Calculatoare, informatică -> Rețele de calculatoare
Calculatoare, informatică -> Administrarea sistemelor
Colecție: CALCULATOARE, INFORMATICĂ
Număr pagini: 312
ISBN: 973-46-0493-7
Tip ediție: broșată
Format: 160x235
An apariție: 2006
Adrian Munteanu , Valerică Greavu-Șerban
Rețele locale de calculatoare. Proiectare și administrare (ediția a II-a)
Stoc epuizat
Editia a II-a revazuta si adaugita.
Volumul se adreseaza nu doar avansatilor, ci si celor care vor sa se apuce de treaba si nu stiu cum. Pornind de la standardele internationale care le reglementeaza modelul si functionarea, autorii se axeaza pe partea practica de realizare si configurare a retelelor de calculatoare, ilustrind prin numeroase exemple problemele uzuale ce apar si solutiile ce trebuie folosite pentru rezolvare.
27.89 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Medii de transmisie si echipamente de interconectare • Cablarea structurata a unei retele de calculatoare • Depanarea unei retele de calculatoare • Switch-urile si configurarea lor • Retele virtuale • Proiectarea unei retele • Instalarea si configurarea logica a unei retele locale • Utilitare pentru administrare
Despre autor
Adrian Munteanu (autor)
Adrian Munteanu, CISA (n. 1970), absolvent al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi, este conferentiar doctor la Catedra de Informatica Economica, Computer Information Systems Auditor (CISA), Microsoft Certified Professional (MCP). La Editura Polirom a mai publicat: Auditul sistemelor informationale contabile. Cadru general (2002), Retele locale de calculatoare. Proiectare si administrare (editia I, 2003; editia a II-a, 2006, in colaborare), Retele Windows. Servere si clienti. Exemple practice (2004, in colaborare).
Valerică Greavu-Șerban (autor)
Valerica Greavu Serban, MCP (n. 1976), absolvent al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi, este asistent la Catedra de Informatica Economica, Microsoft Certified Professional (MCP), Microsoft Office Specialist (MOS) Expert Level si administrator al retelei FEAA. La Editura Polirom a mai publicat: Retele locale de calculatoare. Proiectare si administrare (editia I, 2003; editia a II-a, 2006, in colaborare), Retele Windows. Servere si clienti. Exemple practice (2004, in colaborare). In 2005, la Yokohama, a obtinut locul IV in lume in finala concursului Imagine Cup organizat de Microsoft, sectiunea IT General, iar in finala de la Delphi din 2006 a ocupat locul II.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in