Domeniu: Limbi străine -> Germană -> Instrumente de învăţare şi evaluare
Colecție: LIMBI STRĂINE
Număr pagini: 192
ISBN: 978-973-46-1037-2
Tip ediție: broșată
Format: 160x235
An apariție: 2008
Orlando Balaș , Cristel Balaș
TANULJUNK NEMETUL! Nyelvtani es szokincsfejleszto gyakorlokonyv Konnyen, gyorsan
Stoc epuizat
Traducere de Andrea Krisztina Benedek

Traducerea in limba maghiara a volumului Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular semnat de Orlando Balas si Cristel Balas.

Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular se adreseaza celor ce vor sa isi perfectioneze cunostintele practice de limba germana si poate fi folosita ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic. Exercitiile vizeaza cele mai importante aspecte de gramatica si de vocabular si ajuta la formarea unor reflexe de exprimare corecta. Gradul de dificultate al acestora creste in mod treptat pe parcursul fiecarui capitol si al intregii lucrari, iar cheia exercitiilor permite sa se verifice corectitudinea rezolvarilor. Numeroasele tabele si sinteze, ca si vocabularul uzual sint utile pentru intelegerea si stapinirea regulilor de baza ale limbii germane.
9.58 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Articolul • Pronumele • Acordul adjectivului cu substantivul • Verbul • Exprimarea deplasarii si situarii • Exprimarea datei si timpului • Fraza • Vocabular • Tabele si sinteze • Cheia exercitiilor
Despre autor
Orlando Balaș (autor)

Orlando Balaş (n. 1971) – studii de romanistică şi germanistică la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca; masterat în studii germane; doctorat în literatură comparată. A urmat mai multe stagii de pregătire şi cercetare la universităţi din Germania şi Austria. A publicat la Editura Echinox volumele Borderline (versuri, 1995) şi Reprezentări ale feminităţii în eposul germanic medieval (2007), iar la Editura Brumar volumele Terra 2.0 (versuri, 2021) şi Incomod (teatru, 2021). De acelaşi autor, la Editura Polirom au apărut mai multe traduceri din limba germană şi volumele Limba germană. Simplu şi eficient (2004; ediţia a XVI-a revăzută şi adăugită, 2021), Limba germană. Exerciţii de gramatică şi vocabular (2005; ediţia a XIV-a revăzută şi adăugită, 2020) şi Tanuljunk németül! Nyelvtani és szókincsfejlesztő gyakorlókönyv (2008).

Cristel Balaș (autor)

Cristel Balas (n. 1984) – studii de germanistica si anglistica la Universitatea din Viena si Universitatea din Oradea; cursuri de specializare la Universitatea „J.W. Goethe” din Frankfurt am Main; masterat in Studii Germane la Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in