Domeniu: Literatură română -> Urbană
Literatură română -> Beletristică
Colecție: EGO. PROZĂ
Număr pagini: 272
ISBN: 978-973-46-4683-8
Tip ediție: broșată
Format: 130x200
An apariție: 2014
M. Duțescu
Uranus Park
În stoc
Premiul „Tinarul prozator al anului 2014”, in cadrul Galei Tinerilor Scriitori, editia a V-a

Un tinar arhitect primeste sansa vietii lui cind, la scurt timp dupa absolvirea facultatii, este recrutat de un afacerist pentru un proiect de proportii in Bucuresti. Aruncat intre rechinii imobiliari, e obligat sa se autodepaseasca mereu pentru a-si gasi un loc in jungla real estate. Trebuie sa uite de familie, de prieteni si sa se concentreze asupra unui singur scop: supravietuirea intr-un domeniu in care orice pas gresit poate duce la un dezastru profesional.
 
„Mafia imobiliara: cit de intim si straniu suna aceste cuvinte! Toata lumea uraste realitatea care se ascunde in spatele lor, dar citi o cunosc? M. Dutescu, un tinar arhitect, vine cu informatii dinauntru. Doar asta, si ar fi suficient pentru a-i citi cartea. Dar romanul ofera mult mai mult: cerebral si cinic, melancolic si brutal, pervers si subtil, plin de lovituri cu manta pentru cunoscatori si de placeri pentru toata lumea. Desi nu face parte din cavaleria stingii, Dutescu etaleaza, spinalizat, intreg mecanismul alienarii contemporane, al exploatarii si autoexploatarii. Desi meseria lui e sa ridice cladiri, in Uranus Park conduce un buldozer, silentios si sofisticat, care sparge in cioburi colorate si reci fatada unei lumi stralucitoare.” (Mihai Iovanel)
26.92 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
M. Duțescu (autor)
M. Dutescu (n. 1979, Alexandria) este arhitect si lector la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti.In urma cistigarii concursului organizat de Editura Cartea Romaneasca, publica in 2010 volumul de poezie si toata bucuria acelor ani tristi – distins ulterior cu premiile nationale „Iustin Panta” si „Mihai Eminescu” pentru debut. In 2014 a mai publicat volumul de poezii franceza un avantaj, Editura Pandora M.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in