Domeniu: Familie şi relaţii -> Parenting -> General
Familie şi relaţii -> Educaţie
Colecție: PSIHOLOGIA COPILULUI & PARENTING
Număr pagini: 184
ISBN: 978-973-46-6007-0
Tip ediție: broșată
Format: 130x200
An apariție: 2016
John G.  Miller , Karen G. Miller
Cum să formezi caracterul copiilor. Metoda responsabilităţii personale (ediţia 2016)
Stoc epuizat
Traducere de Paul Aneci

De multe ori ii auzim pe parintii care se confrunta cu probleme intrebindu-se: „De ce copilul nu face ce-i spun eu?”, „Cind va invata sa ma asculte?”, „Oare va ajunge vreodata sa faca alegeri mai bune?”. Asemenea intrebari arata ca parintii asteapta de la copiii lor sa identifice singuri modul in care pot sa evolueze si sa-si formeze caracterul. Daca doriti sa aveti un copil echilibrat, capabil sa ia decizii corecte in ceea ce-l priveste, trebuie sa va implicati in fiecare etapa a dezvoltarii lui. Povestile, strategiile si recomandarile prezentate in volum va ajuta sa deveniti „coechipieri” ai copilului dumneavoastra si sa-l invatati sa devina independent si responsabil.

Din cuprins:
Responsabilitatea personala • Parentingul se invata • Tergiversarea: prietena esecului • Nu cauta scuze • Cum sa devii un parinte puternic • Ocupa-te de lucrurile dificile! • Lasa-i sa fie ei insisi • Familia ca echipa • Bunicii • Pregatirea pentru viata • Adoptarea metodei intrebarii din spatele intrebarii
24.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
John G.  Miller (autor)

John G. Miller, absolvent al Cornell University si fondator al organizatiei QBQ, Inc., este implicat in domeniul trainingului si dezvoltarii din 1986. A lucrat cu sute de companii din Fortune 500 si organizatii guvernamentale si nonguvernamentale, precum si cu mii de oameni, ajutindu-i sa transforme responsabilitatea personala intr-o valoare esentiala. A participat la numeroase emisiuni de radio si televiziune si este autorul volumelor QBQ! The Question Behind the Question, Flipping the Switch: Unleash the Power of Personal Accountability Using the QBQ! si Outstanding! 47 Ways to Make Your Organization Exceptional.
John si Karen Miller locuiesc in Denver, Colorado, si sint căsătoriti din 1980. Au sapte copii.

Karen G. Miller (autor)
Karen G. Miller este mentor pentru mamele membre MOPS (Mothers of Preschoolers – Mame de Prescolari) si MomsNext. A detinut pozitii de conducere in Bible Study Fellowship. A fost asistenta medicala vreme de 16 ani.
John si Karen Miller locuiesc in Denver, Colorado, si sint casatoriti din 1980. Au sapte copii.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in