Domeniu: Literatură universală -> Spaniolă
Literatură universală -> Acțiune, aventuri
Literatură universală -> Romance
Literatură universală -> Thriller & Mystery
Literatură universală -> Beletristică
Colecție: BIBLIOTECA POLIROM -> Actual
Număr pagini: 568
ISBN: 978-973-46-5818-3
Tip ediție: broșată
Format: 130x200
An apariție: 2016
María Dueñas
Cumpătarea
În stoc
Traducere din limba spaniola si note de Ileana Scipione
 
Un thriller pasionant, plin de aventura, conspiratii si romantism, o poveste despre curaj in fata incercarilor vietii si despre un destin schimbat pentru totdeauna de forta unei pasiuni.
 
Nimic nu l-ar fi putut face pe Mauro Larrea sa presupuna ca averea pe care o strinsese in ani intregi de eforturi incrincenate si de riscuri asumate avea sa se naruie dintr-o singura lovitura naprasnica a sortii. Sufocat de datorii si de incertitudine, isi investeste ultimele resurse intr-un proiect riscant, dar care ii da speranta ca s-ar putea pune din nou pe picioare. Asta pina ce tulburatoarea Soledad Montalvo, sotia unui negustor londonez de vinuri, intra in viata lui invaluita in lumini si umbre, tirindu-l intr-o aventura pe care nici n-ar fi putut-o banui. Din tinara republica mexicana in splendida Havana coloniala, din Antile pina in Jerezul sfirsitului de secol XIX, cind exportul de vinuri catre Anglia a transformat orasul andaluz intr-o enclava cosmopolita si legendara – prin toate aceste decoruri ne poarta Cumpatarea, un roman ce vorbeste despre victorii si infringeri, mine de argint, intrigi de familie, podgorii, crame si orase magnifice, a caror splendoare a fost macinata de trecerea timpului.
 
„Maria Duenas isi plimba personajele prin hoteluri elegante, in momente istorice si politice importante. Cititorul devine parte a lumii pe care ea o descrie.” (The Globe and Mail)
 
„Duenas este una dintre cele mai mari scriitoare contemporane.” (El Mundo)
 
„Prin proza ei vie, Maria Duenas spune o poveste uimitor de captivanta.” (La Vanguardia)
 
 
29.97 RON
49.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
María Dueñas (autor)

María Dueñas, doctor în limba şi literatura engleză, este profesoară la Universitatea din Murcia. Familia mamei sale a locuit în Protectoratul spaniol al Marocului, la Tetuan, locul unde se desfăşoară cea mai mare parte a evenimentelor descrise în Iubirile croitoresei (Polirom, 2011, 2013), romanul său de debut, care s-a vîndut în peste un milion de exemplare. La Editura Polirom au mai apărut romanele Ce avem şi ce uităm (2013) şi Cumpătarea (2016).

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in