Domeniu: Familie şi relaţii -> Dezvoltarea copilului
Familie şi relaţii -> Parenting -> Creşterea copiilor
Cărți pentru copii și tineret -> Jocuri şi activităţi
Științele educației -> Educație specială -> Supradotaţi
Colecție: PSIHOLOGIA COPILULUI & PARENTING
Număr pagini: 392
ISBN: 978-973-46-6119-0
Tip ediție: broșată
Format: 130x200
An apariție: 2016
Lawrence E.  Shapiro
Inteligența emoționala a copiilor. Jocuri și recomandări pentru un EQ ridicat (ediția 2016)
În stoc
Traducere de Paul Aneci si Andra Hancu
 
Inteligenta emotionala (EQ), reprezentata de abilitatile emotionale si sociale, este considerata la fel de importanta ca inteligenta cognitiva (IQ) si poate fi stimulata la orice virsta. Volumul propune o gama larga de jocuri si activitati pentru dezvoltarea abilitatilor specifice inteligentei emotionale: empatia, integrarea intr-un grup, bunele maniere, perseverenta, controlul emotiilor etc. Cu ajutorul acestor jocuri, copiii dumneavoastra vor invata sa comunice mai bine cu ceilalti, sa devina mai adaptabili si mai increzatori in propriile forte si sa depaseasca momentele dificile.
 
Din cuprins:
Incurajarea empatiei si a preocuparii pentru ceilalti • Gindirea realista • Optimismul: un antidot pentru depresie si rezultate dezamagitoare • Abilitatile conversationale • Beneficiile si importanta umorului • Relatiile de prietenie • Perseverenta si efortul • Asumarea si depasirea esecurilor • Programe ce pot stimula inteligenta emotionala
36.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Lawrence E.  Shapiro (autor)
Lawrence E. Shapiro, Ph.D., este specialist in utilizarea jocurilor in psihoterapia copilului. Este presedintele si fondatorul Center for Applied Psychology si sustine frecvent conferinte despre rolul jocurilor in dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor. Locuieste in King of Prussia, Pennsylvania.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in