Domeniu: Cărți pentru copii și tineret -> Literatură -> Thriller & Mystery
Colecție: JUNIOR
Număr pagini: 352
ISBN: 978-973-46-6513-6
Tip ediție: broșată
Format: 130x200
An apariție: 2016
Edward Carey
Casa Heap. Primul volum al Trilogiei Iremonger
În stoc

Vîrsta recomandată: 14+
Cu ilustraţiile autorului  
   
Traducere din limba engleză de Mihaela Ghiţă

Trilogia Iremonger a fost publicată în Franţa, Italia, China şi Rusia, iar Casa Heap a ajuns pe lista celor mai bune titluri ale anului 2014 a prestigioasei publicaţii The New York Times Book Review.

Clod, din clanul Iremongerilor, suferă de o boală ciudată: aude cum şoptesc obiectele. O furtună e pe cale să se abată asupra Casei Heap, care se înalţă în mijlocul unei mări de gunoaie şi vechituri strînse de prin întreaga Londră, iar Iremongerii devin neliniştiţi şi şoaptele se înteţesc. Cînd Clod o întîlneşte pe Lucy Pennant, o orfană sosită de curînd din oraş, totul se schimbă. Secretele care ţin Casa Heap laolaltă prind să se destrame, dînd la iveală o taină sinistră ce ameninţă să distrugă lumea lui Clod.

„Uimitor! Neobişnuit, magic, un roman care te duce cu gîndul la Hobbitul sau la Luminile nordului – Busola de aur.” (Kelly Link)

Casa Heap – primul volum al unei trilogii ce se petrece în Anglia victoriană – este romanul unei lumi fantastice, uneori terifiante, aşa cum e lumea celor mai bune poveşti. Şi, ca orice poveste, Casa Heap e o carte pentru copii, dar şi pentru adulţi.” (Austin American-Statesman

34.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Edward Carey (autor)

Edward Carey (n. 1970) este romancier, artist vizual şi dramaturg britanic. A scris şi a produs mai multe piese de teatru. Romanul său de debut, Observatory Mansions (2001, cu ilustraţiile autorului), a fost tradus în treisprezece limbi. A scris mai multe adaptări pentru scenă, printre care se numără şi cea a romanului Porumbelul de Patrick Süskind. Cinci dintre piesele sale au fost puse în scenă în Marea Britanie, România şi Lituania. În 2014 a publicat Casa Heap, primul roman al Trilogiei Iremonger. A lucrat de asemenea ca designer şi ilustrator de carte. A locuit în Anglia, Franţa, România, Lituania, Germania, Irlanda, Danemarca şi Statele Unite ale Americii.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in