Domeniu: Sănătate şi fitness -> Tao
Psihologie -> Psihoterapie -> General
Colecție: HEXAGON -> Medicină naturistă și tradițională
Număr pagini: 240
ISBN: 978-973-46-6826-7
Tip ediție: broșată
Format: 135x200
An apariție: 2017
Mantak Chia , Doug Hilton
EMDR şi vindecarea prin Tao. Cum să foloseşti psihologia energetică pentru a depăşi traumele emoţionale
În stoc

Traducere de Cornelia Dumitru

Un ghid ilustrat care combină EMDR cu practicile taoiste predate de maestrul Mantak Chia, autorul volumului Tao. Lumina care vindecă

Vechile practici taoiste ne ajută să transformăm emoţiile negative în energie pozitivă, iar dacă le combinăm cu tehnica EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) putem să corectăm dezechilibrele care provoacă depresia, anxietatea sau chiar dependenţele. Toate emoţiile negative sînt stocate în diferite organe, iar în timp ajung să ne afecteze sănătatea fizică şi mentală. Acest ghid ilustrat vă arată cum să folosiţi mişcările ochilor specifice EMDR şi practicile energetice taoiste pentru a înlătura stresul provocat de traumele din trecut, dar şi de viaţa modernă. Însoţite de ilustraţii, exerciţiile propuse vă ajută să identificaţi tulburările energetice de la nivelul diferitelor organe, să transformaţi emoţiile negative în emoţii pozitive şi să armonizaţi organele cu ajutorul tehnicilor EMDR sau al unor practici taoiste ca Surîsul Interior, Cele Şase Sunete Vindecătoare şi Orbita Microcosmică.

29.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Mantak Chia (autor)

Mantak Chia studiază viziunea taoistă asupra vieţii încă din copilărie. Stăpînirea acestor cunoştinţe străvechi, desăvîrşită de studiul altor discipline, a dus la dezvoltarea sistemului Tao Universal, care este acum predat în toată lumea. Mantak Chia s-a născut în Thailanda, din părinţi chinezi, în 1944. La şase ani, a învăţat de la călugării budişti cum să stea şi să-şi „liniştească mintea”. La liceu, a învăţat box thailandez tradiţional şi 418 cei opt vindecători nemuritori în scurt timp a dobîndit competenţe considerabile în aikido, yoga şi tai chi. A început să studieze serios modul de viaţă taoist pe cînd era student la Hong Kong, în cele din urmă ajungînd să stăpînească o varietate largă de discipline ezoterice, sub îndrumarea mai multor maeştri, inclusiv Maestrul I Yun, Maestrul Meugi, Maestrul Cheng Yao Lun şi Maestrul Pan Yu. Pentru a înţelege mai bine mecanismele din spatele energiei vindecătoare, a studiat şi anatomia şi ştiinţele medicale occidentale. Maestrul Chia şi-a predat sistemul de vindecare şi practici energizante mai multor zeci de mii de studenţi şi a pregătit peste două mii de instructori şi practicieni în toată lumea. A înfiinţat centre de studiu şi formare taoistă în numeroase ţări de pe glob. În 1990 şi 2012, a fost onorat de Congresul Internaţional de Medicină Chineză şi Qi Gong, care l-a numit Maestrul de Qi Gong al anului.

Doug Hilton (autor)

Doug Hilton a obţinut un masterat în psihologie la University of Calgary şi este consilier de peste 20 de ani. Instructor în terapia prin Tao, este acreditat şi în metoda EMDR, nivelul al II-lea.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in