Domeniu: Self-help, practic -> Dezvoltare personală -> Succes
Self-help, practic -> Creativitate
Colecție: HEXAGON -> Practic
Număr pagini: 280
ISBN: 978-973-46-6862-5
Tip ediție: broșată
Format: 135x200
An apariție: 2017
Ron Tite , Scott Kavanagh , Christopher Novais
Oricine este un artist. Cum te ajută creativitatea să fii cel mai bun în tot ceea ce faci
În stoc

Traducere de Ovidiu-Gheorghe Ruţa

Un bancher milionar pus la patru ace poate învăţa ceva de la un artist cu hainele pătate de vopsea? Cu siguranţă. Reuşita în afaceri este o formă de artă. Astăzi vorbim frecvent despre „arta managementului”, „arta marketingului” sau chiar despre „arta de a face mai mult cu mai puţin”, însă rareori facem o legătură directă între afaceri şi lumea artei. În contextul unei economii digitale care se schimbă rapid, al noilor tehnologii şi al peisajului media tot mai aglomerat, companiile de succes sînt cele care dau dovadă de originalitate, creativitate şi inventivitate. Definirea afacerilor ca artă este o adevărată şcoală de gîndire, iar lecţiile sînt mai degrabă practice decît filosofice. Oricine este un artist spune poveştile unor oameni pe care creativitatea i-a ajutat să ajungă în top şi te învaţă cum să gîndeşti şi să acţionezi la fel ca ei.

29.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar

Reinventează-te • Opreşte-te, priveşte şi ascultă • Pune întrebări • Ignoră-i pe hateri (inclusiv pe cei din mintea ta) • Transformă eşecul într-un succes

Despre autor
Ron Tite (autor)

Ron Tite s-a format la Second City şi a fost comedian şi director de creaţie. A cîştigat mai multe premii ca publicitar şi a scris pentru mai multe seriale de televiziune. A fost inclus de revista Marketing în Top 10 – Cei mai creativi canadieni; este preşedinte al The Tite Group, o agenţie de marketing de conţinut cu sediul în Toronto. Vorbeşte anual la peste patruzeci de evenimente şi este organizatorul prelegerilor „The Art Of” pe tot teritoriul Canadei.

Scott Kavanagh (autor)

Scott Kavanagh este unul dintre cofondatorii „The Art Of”, o companie media, de training şi evenimente de top, care urmăreşte să le ofere profesioniştilor din domeniul afacerilor instrumentele, tehnicile şi cunoştinţele necesare pentru a avea succes pe piaţa actuală aflată în continuă schimbare. Conţinutul prelegerilor şi al revistei, la fel ca şi cel online, este atent selectat astfel încît să reunească contribuţii ale celor mai importanţi oameni de afaceri, ale unor vorbitori de renume internaţional şi ale unor autori de bestselleruri, între care Jack Welch, Malcolm Gladwell, generalul Colin Powell, Seth Godin şi Arianna Huffington.

Christopher Novais (autor)

Christopher Novais este unul dintre cofondatorii „The Art Of”, o companie media, de training şi evenimente de top, care urmăreşte să le ofere profesioniştilor din domeniul afacerilor instrumentele, tehnicile şi cunoştinţele necesare pentru a avea succes pe piaţa actuală aflată în continuă schimbare. Conţinutul prelegerilor şi al revistei, la fel ca şi cel online, este atent selectat astfel încît să reunească contribuţii ale celor mai importanţi oameni de afaceri, ale unor vorbitori de renume internaţional şi ale unor autori de bestselleruri, între care Jack Welch, Malcolm Gladwell, generalul Colin Powell, Seth Godin şi Arianna Huffington.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in