Domeniu: Self-help, practic -> Dezvoltare personală -> General
Colecție: HEXAGON -> Practic
Număr pagini: 272
ISBN: 978-973-46-7066-6
Tip ediție: broșată
Format: 135x200
An apariție: 2017
Maria-Iris Hoeppe
Cartea despre schimbări. Cum faci tranziţiile importante din viaţa ta - factorul TT
În stoc

„O carte-provocare. Ne îndeamnă să avem curajul de a ne confrunta cu noi înşine pentru a ajunge unde visăm să fim. Transformarea trăită de Maria în timpul în care am cunoscut-o este însăşi proba că metoda ei funcţionează.” (Sandra Pralong, autoarea volumului Cum schimbăm mentalitatea?)

„Calitatea afacerii este dată de experienţa şi exigenţa conducătorilor săi. Într-un business de succes, creatorul îşi pierde identitatea, imaginea companiei devine noua sa figură, afacerea ajungînd să aparţină mai mult beneficiarilor săi. În secolul tehnologiei, nu doar brandurile inspiră, ci şi clienţii, comunicarea avînd permanent două sensuri. În business nu poate exista ego. Cred că orice om are nevoie de sprijin, are nevoie de momente de introspecţie şi, desigur, cred că atît o carte ca aceasta, cît şi un coach profesionist îl pot ajuta mult. Maria, cred că ideile tale sînt utile şi dau încredere conducătorilor că pot deveni ceea ce îşi doresc.” (Cristina Bâtlan, cofondator Musette)

29.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Maria-Iris Hoeppe (autor)

Life & business professional coach, Maria‑Iris Hoeppe lucrează atît în programe individuale, cît şi de team coaching. De asemenea, conduce ateliere pe teme de comunicare, vînzări şi leadership, care produc transfor­mări benefice în organizații. Membră a Federaţiei Internaționale de Coaching, preocupată de mai bine de 20 de ani de studiul valorificării potenţialului uman, este activă şi prezentă pe scena coaching‑ului european.

Mai multe despre activitatea ei puteţi descoperi aici: www.life‑and‑executive‑coach.com

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in