Domeniu: Limbi străine -> Japoneză
Colecție: LIMBI STRĂINE
Număr pagini: 384
ISBN: 978-973-46-7880-8
Tip ediție: broșată
Format: 160x235
An apariție: 2019
Neculai Amălinei , Ana-Maria  Fujii
Limba japoneză. Simplu şi eficient. Caiet de exerciţii
(ediţia a III-a revăzută şi adăugită)
În stoc

Caietul de exerciţii vă ajută să vă perfecţionaţi cunoştinţele practice de limba japoneză, putînd fi utilizat ca material complementar pentru orice manual sau curs. Prima parte conţine teste de gramatică şi casete cu informaţii teoretice prezentate schematic pentru începători, în timp ce partea a doua vă familiarizează cu sarcinile specifice examenului Japanese-Language Proficiency Test, propunînd exerciţii de înţelegere a textelor japoneze. Pe lîngă cheia şi traducerea exerciţiilor, care permit verificarea răspunsurilor la teste, în volum găsiţi un compendiu de gramatică util pentru recapitularea noţiunilor teoretice şi kanji explicate în funcţie de radicali.

39.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar

Substantivul • Adjectivul • Pronumele • Numeralul • Verbul • Adverbul • Texte şi vocabular • Cheia şi traducerea exerciţiilor

Despre autor
Neculai Amălinei (autor)

Neculai Amălinei (n. 1951), inginer, traducător, redactor, editor executiv şi director de publicaţie, preocupat de inginerie lingvistică şi cultură japoneză. Este editor executiv al lucrării Kanji în 60 de texte, publicată de Editura Business Print cu asistenţă financiară oferită de Japan Foundation, Urawa, Japonia. La Editura Polirom semnează traducerea şi comentariile la Cartea celor cinci cercuri – Gorin no Sho de Miyamoto Musashi (ed. I, 2000; ed. a IV-a, 2018), Zen în artele marțiale de Joe Hyams (2014) şi Introducere în budismul Zen de Daisetz T. Suzuki (2014). A mai publicat Curs practic de Karate Dō (2006), Limba japoneză. Simplu şi eficient (ed. I, 2003; ed. a IX-a, 2019), Dicţionar japonez-român de Gakushū Kanji (în colaborare cu Jack Halpern, 2008) şi Dicţionar japonez-român (în colaborare cu Jack Halpern, 2013).
http://www.shogun.ro; office@shogun.ro

Ana-Maria  Fujii (autor)

Ana-Maria Fujii (n. 1974) este lector de limbi străine şi traducătoare freelance. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia japoneză-engleză, în 1997. În anul 2002 şi-a completat studiile la Universitatea de Ştiinţe ale Educaţiei Nara, Japonia, cu un masterat în educaţie pentru înţelegere internaţională. Semnează traducerea şi comentariile la cartea pentru copii Vulpoiul Gon și alte povestiri de Niimi Nankichi (Pim, 2015).

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in