Domeniu: Cărți pentru copii și tineret -> Literatură -> General
Colecție: JUNIOR
Număr pagini: 184
ISBN: 978-973-46-7871-6
Tip ediție: cartonată
Format: 130x200
An apariție: 2019
Alice Pantermüller , Daniela Kohl
Jurnalul Lottei: O droaie de iepurași
În stoc

Jurnalul Lottei a fost vîndut în peste 3.000.000 de exemplare în Germania, tradus în 35 de limbi, iar ecranizarea seriei a avut premiera în Germania pe 29 august 2019, trailerul putînd fi vizionat aici.

Vîrsta recomandată 6+

Traducere din limba germană de Raluca Trușcanu

Mă cheamă Lotta, am zece ani și sînt destul de normală. Oricum, mult mai normală decît părinții și decît cei doi prostofrați ai mei. De-aia nici nu înțeleg de ce în ultima vreme mi se întîmplă tocmai mie așa de multe lucruri ciudate. De exemplu, la școală se ivesc din senin, scrise pe tablă, propoziții stînjenitoare sau mîncarea mea preferată are dintr-odată gust de varză de Bruxelles. Bleah! Oare o fi din cauza flautului indian pe care mi l-a făcut mama cadou? Și nici măcar nu am timp de așa ceva. Vreau neapărat să am un animal de companie. Și mi-am făcut și un plan bun ca să reușesc. Numai dacă nu mi-ar sta mereu în cale afurisitul ăsta de flaut...

39.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Alice Pantermüller (autor)

Alice Pantermüller și-a dorit din școala generală să devină „scriitoare de cărți” sau profesoară. S-a format ca profesor, a predat germana ca limbă străină în Scoția și a absolvit un curs de librar. A devenit cunoscută prin cărțile pentru copii pe care le-a scris, în special prin seriile Bendix Brodersen și Jurnalul Lottei.

Daniela Kohl (autor)

Daniela Kohl și-a cîștigat de mică bani de buzunar vînzîndu-și desenele colegilor de clasă, mătușilor și bunicilor. A studiat comunicare și design la Fachhochschule München, iar din 2001 lucrează cu plăcere ca grafician și ilustrator freelancer. Împreună cu soțul, cîinele și broasca sa țestoasă locuiește deasupra acoperișurilor din München.

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in