Domeniu: Literatură universală -> Spaniolă
Literatură universală -> Romance
Literatură universală -> Beletristică
Colecție: BIBLIOTECA POLIROM -> Actual
Număr pagini: 552
ISBN: 978-973-46-8157-0
Tip ediție: broșată
Format: 130x200
An apariție: 2020
Dolores Redondo
Îți voi da toate acestea
În stoc

Premiul Planeta 2016

Traducere din limba spaniolă şi note de Marin Mălaicu-Hondrari

O moarte neaşteptată. Un secret de familie întunecat.
Căutarea adevărului în inima unui ţinut legendar.

În Ribeira Sacra, o zonă mirifică din Galicia, Spania, Álvaro suferă un accident mortal. Manuel, soţul lui Álvaro, este chemat de la Madrid pentru a recunoaşte cadavrul, dar lucrurile sînt mai complicate decît par şi el îşi dă seama că ancheta s-a finalizat mult prea repede. Ajutat de un preot şi de un poliţist pensionar, Manuel începe să pătrundă în hăţişul întunecatelor secrete ale familiei marchizilor Muñiz de Dávila, din care Álvaro făcea parte. Crime, trădări, sinucideri, dependenţă de droguri – toate acestea se petrec la conacul As Grileiras, proprietatea marchizilor, şi sub privirile mult prea îngăduitoare ale autorităţilor. Manuel va trebui să se confrunte cu o realitate plină de mistere, dură, dar fascinantă, să afle lucruri incredibile despre fostul său soţ şi să accepte, pînă la urmă, că iubirea e mai presus de toate.

„O lectură antrenantă, cu multe răsturnări de situaţie.” (The Guardian)

„În natura ce respiră puritate, Redondo descoperă metafore şi simboluri sugestive pentru povestea ei. Autoarea dă dovadă de o forţă de pătrundere fără egal în nuanţarea luptei personajelor sale unele cu altele şi cu propriii demoni, surprinzînd cele mai mici schimbări în perspectiva lor asupra lumii.” (Frankfurter Allgemeine Zeitung)

„Dolores Redondo îşi deapănă saga de mare întindere într-un ritm egal, cu o bogăţie de detalii. Cititorul răbdător va fi răsplătit cu revelaţii deopotrivă dramatice şi răscolitoare.” (The Wall Street Journal)

54.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Dolores Redondo (autor)

Dolores Redondo (n. 1969, San Sebastián, Spania) este celebră pentru romanele sale noir, precum cele din Trilogia Baztán. Din 2016, cînd a apărut Îți voi da toate acestea, romanul s-a vîndut în peste 1.500.000 de exemplare, a fost tradus în 22 de limbi și a cîștigat mai multe premii, printre care Premiul Planeta (Spania) și Premiul Bancarella (Italia).

 

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in