Domeniu: Cărți pentru copii și tineret -> General
Colecție: JUNIOR
Număr pagini: 136
ISBN: 978-973-46-8304-8
Tip ediție: broșată
Format: 130x200
An apariție: 2020
Valentina Camerini
Greta. Povestea ei. Nu ești niciodată prea mic să faci lucruri mari. Biografia neoficială a Gretei Thunberg
În stoc

Text de Valentina Camerini

Cu ilustrații de Veronica „Veci” Carratello

Traducere din limba italiană de Emanuela Stoleriu

Vîrsta recomandată 8+

„E o necesitate urgentă pe care nimeni nu o consideră o criză, în timp ce oamenii aflaţi la conducerea diferitelor ţări se comportă imatur. Trebuie să ne trezim şi să schimbăm lucrurile.”

Greta Thunberg, născută în 2003, este o activistă suedeză pentru protecţia mediului. În august 2018 a făcut grevă în faţa Parlamentului suedez pentru a-i determina pe politicieni să ia măsuri împotriva încălzirii globale. Iniţiativa ei depăşeşte deja graniţele Suediei şi inspiră tineri din toată lumea. Greta a luat cuvîntul la conferinţe importante despre climă şi nu numai: a vorbit la COP24, Conferinţa ONU despre probleme climatice, şi la forumul economic mondial de la Davos. Din 2019 e candidată la Premiul Nobel pentru Pace şi nu încetează să lupte pentru salvarea planetei.

Pregătiţi-vă să citiţi o poveste despre speranţă, curaj şi hotărîre. Aceasta este povestea adevărată a Gretei Thunberg, dar şi a altor băieţi şi fete din toată lumea care luptă împotriva indiferenţei celor mari, în numele unui viitor mai bun. Fiindcă nu eşti niciodată prea mic ca să schimbi ceva.

26.95 RON
Varianta tiparită
Adaugă in coș
Adaugă la favorite
Sumar
Despre autor
Valentina Camerini (autor)

Recomandari

Parerea cititorilor
mai multe comentarii..
Lasa un comentariu
Trebuie sa fii logat pentru a putea lasa un comentariu. Log in